Er Ketoliv troværdige?

Ketoliv består pt. af Nicolai Varney og Magnus Lærkesen, og vi brænder for at gøre en forskel for dig. Faktisk så meget, at vi har tjent 0 kroner på Ketoliv. Alt hvad Ketoliv tjener, sender vi direkte ud til dig igen, ved at udvikle og arbejde på nye og smarte funktioner, skabe opskrifter, lav madplaner, og meget andet. Ja, faktisk helt gratis. Om det er troværdigt nok for dig, er op til dig at vurdere.

Men I er jo ikke læger?
Vi er ikke læger, og vi prøver ikke at påstå at vi er. Dine enkelte behov skal du derfor konsultere med din læge, men vi ønsker at vise dig, at du ikke ukritisk skal sige god for alt hvad din læge fortæller dig. Din læge er uddannet til at medicinere dig, men ikke i at skabe en sund krop indefra, ved at hjælpe dig med kost og motion. Du kan løse rigtig mange problematikker ved at spise bedre, færre kulhydrater, flere vitaminer og mindre transfedt og vegetabilske fedtstoffer, og ved at motionere mere. Så kan du både smide dine statiner og dit blodtrykssænkende medicin. Og det bør altid være førstevalg. Din læge har desværre bare ikke en time til at vejlede dig, men derimod 15 minutter. Du må derfor tage den del i din egne hænder, og tage det ansvar - I samråd med din læge, som helt sikkert vil støtte dig, hvis du viser ham/hende, den nyeste viden. 

Du skal være fair overfor din læge
Vi arbejder sammen med mange læger, og vi har intet imod praktiserende læger, men da sundhed og videnskab udvikler sig for hver måned der går, og der kommer ny viden og nye studier frem, forventer vi ikke, at alle læger læser op på dette. Det er op til os selv at uddanne os, når det kommer til viden, der opstår uden eller efter lægestudiet. 

Det er unfair overfor din læge, at forvente, at de ved alt om kost, sundhed, sygdomme og medicin, helt op til den nyeste viden. De er utrolig højt uddannet og de fleste er utrolig dygtige mennesker, men igen, kan de ikke holde sig opdateret på alt i en travl hverdag. Ketoliv flytter sig konstant efter hvad den seneste evidens fortæller os. 

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at give feedback. Sorry

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os