Hvad er Ketoliv?

Ketoliv er et sundhedsbrand, men der er almindelige mennesker bag, som brænder for at gøre en forskel for andre, og som tager sundhed og vægttab i egen hånd.

Ketoliv blev stiftet i 2019 af Nicolai Varney, som er ambulancebehandler og sundhedsentusiast. Nicolai mener, at al viden ligger tilgængelig, i form at studier og bøger, og at enhver i dag har mulighed for, at lære om sundhed. Det er derfor ikke op til din læge, at sørge for, at du er sund. Du har alt inden for rækkevidde, der hvor du er lige nu. Nicolai bruger sin erfaring og passion inden for iværksætteri og tech, til at udvikle systemer og programmer, der hjælper dig, mig og Nicolai selv, at blive sundere. Det er enten ved at oplyse, øge tilgængeligheden (gøre det nemmere), eller vejlede i relevante eller komplicerede livssituationer. 

Nicolai brænder ikke kun for sundhed, men brænder for at kombinerer det på innovative og teknologiske måder, så tingene går op i en højere enhed. Nicolai arbejder ud fra præmissen, at hvis du ikke elsker produktet, og ønsker at bidrage økonomisk til at vækste det, for din og min skyld, så er produktet ikke "fedt nok", og du skal derfor beholde dine penge. Hvis du betaler for noget, du ikke rigtigt bruger, så forvirrer du blot projektets eksistensgrundlag, da det er din feedback, og udtrykket for, hvor du sætter dine penge, der bestemmer retningen for Ketoliv. 

Nicolai har partnerede op med Magnus Lærkesen, som er bacheloruddannet i fødevarer og sundhed, og som brænder for at skabe et sundhedsbrand, der tænker alle facetter ind i ligningen om, at skabe - ikke bare en sund krop - men et sundt liv. Magnus bruger det meste af sin tid i Ketoliv på at fremstille nye og sunde produkter, der kan gøre livet nemmere og sødere for dig, uden at gå på kompromis med din krop eller din sundhed. Det er produkter af den højeste kvalitet, der samtidigt smager godt, og som hjælper og holder dig i ketose. Det er produkter af rigtig hverdagsmad, uden tilsætningsstoffer og unaturlige sammensætninger. 

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at give feedback. Sorry

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os