Hvordan fungerer den 4 ugers individuelle Keto madplan?

Vi har opbygget en to sider, hvor du fortæller lidt om dig selv. Din Madprofil og din Madtilpasning

Madprofil
Du fortæller os hvor høj du er, hvor meget du vejer, hvor meget du bevæger dig og hvad dine mål er. Så fortæller vi dig, hvad og hvor meget du kan spise, for at du opnår du dine mål. 

Madtilpasning
Du fortæller os hvad du kan lide at spise, hvor mange i er til at spise, hjemme hos dig. Du fortæller os, om du er allergisk overfor noget, og om hvor ofte du egentligt gider lave mad. Du fortæller os, hvor lang tid du kan bruge på morgenmad, frokost og aftensmad, og om du eventuelt springer morgenmaden over, og kun spiser 2 måltider om dagen. 

Med de informationer, laver vi en individualiseret madplan, der passer perfekt til dig, men ikke i et statisk PDF-dokument - Nej direkte på siden, med de samme funktioner, som du altid har været glad for. Så hvis det viser sig, at vi har skudt forkert med en ret, så skifter du den bare ud med en anden, og så er du klar til at køre.

Først laver vi et bud på den perfekte 4 ugers Keto madplan til dig, ud fra dig, din krop, og den mad du kan lide. Derudover har du mulighed for at tilpasse den, ved at ændre en opskrift du ikke gider, og skifte den ud med en anden. Og når du er klar, laver du bare en indkøbsliste. Wupti. 

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at give feedback. Sorry

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os