Er alle tidligere Keto madplaner tilgængelige?

Alle tidligere Keto madplan er tilgængelig. Det betyder, at der lige nu er mindst 54 Keto madplaner at vælge fra.

Hvis du er medlem af Ketoliv, får du en ugentlig madplan hver uge fremadrettet, men du kan under din medlemsside (og med Ketolivs app), se alle tidligere madplaner, med indkøbsliste og ernæringsberegning. Er der en opskrift du ikke kan lide, kan du nemt skifte den ud.

Keto madplaner I vores App

Keto madplaner på Ketoliv.dk