Hvad er den ugentlige Keto madplan?

Hver uge udsender vi en Keto madplan, som er aftensmad til alle hverdage i ugen. Det er oftest nye Keto opskrifter, og vi bruger en uge på at producere madplanen til ugen efter, fordi vi ønsker, at den skal være så hverdagsagtig og jordnær så mulig, men også fordi den skal passe på vejret og andre forhold. 

Vi laver altså ikke en suppe-vintermadplan midt i en sommeruge, men kigger på vejrudsigten, og serverer grill mad på de dage, hvor vejret er til det. Selvfølgelig er vi kun så sikre som vejrudsigten vi følger, men vi gør alt hvad vi kan, for at producere madplanen med så kort varsel så muligt.

Madplanen indholder:

- Keto opskrifter målrettet vægttab og sundhed
- En automatisk indkøbsliste
- Fuldt ernæringsberegnet til hele ugen
- En del af vores smarte madplanlægger
- Levering med Rema100
- Derudover er den en del af vores abonnement, der tilbyder en vægtdagbog, samt ubegrænsede 4 ugers individuelle Keto madplaner

Hvad er madplanlæggeren?

I vores smarte madplanlægger kan du bygge madplaner på en nem måde, og altid se ernæringsindholdet, uanset hvilke opskrifter du vælger. Derudover kan du, så snart du er klar, lave en automatisk indkøbsliste, der er inddelt i kategorier på en overskuelig måde. Juni 2020 lanceres Ketolivs app, som har samme smarte principper, men på en langt mere brugervenlig og mobilvenlig.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at give feedback. Sorry

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os