Hvad er Ketolivs opskrifter?

Ketoliv specialiserer sig bl.a. i at lave mad opskrifter, der overholder Keto principper. Det vil sige mad, der er lavt på kulhydrater, har en moderat mængde protein, og en moderat til høj mængde fedt. Men samtidigt mad, som ligger i den højeste ende af madpyramiden, når det kommer til sundhed. Det er mad, der har fokus på vitaminer og mineraler, og som har den højeste biotilgængelighed og optagelse.  

Vi forsøger at fokusere på, at skabe det bedste rammer for en sund krop, og vi laver maden deraf, samt vores madplaner og individuelle kostforløb. Det er alt sammen strækket sammen sådan, at det bidrager til at gøre dig sundere, og ikke det modsatte. 

Det er et af Ketolivs nøgleprincipper, og du vil derfor se, at vores opskrifter oftest indeholder en form for kød, samt passer af grøntsager. Derudover fokuserer vores opskrifter på at indeholde sunde fedtstoffer, da det er en stor del af vores samlede mængde kalorier på Keto. Vi har derfor fokus på kvalitet, og på, at skabe forudsætningerne for, at du skal blive sundere og bruge Ketoliv, til at leve sundt i en travl eller svær hverdag. Det er vores mål.

Ikke alle opskrifter passer perfekt på 5% kulhydrater, 25% protein og 65% fedt, men da vi har mange forskellige opskrifter og variationer af samme opskrift (med mere eller mindre fedt), er det nemt for dig, at strikke en madplan sammen for dagen, der passer på dine forhold. 

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at give feedback. Sorry

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os