Er ernæringsudregning per person?

For alle retter på Ketoliv, udregner vi den samlede mængde næring. Det gælder både kalorier, kulhydater, protein, fedt, kostfibre og mange vitaminer.

Vores største datakilde er Frida, som er den danske fødevaredatabase. Ved at bruge den, er vi så tæt på danske forhold, som overhovedet muligt. Det gør, at du kan stole på vores tal, selvom andre tal siger noget andet. Mange amerikanske kalorietællere og lignende, bruger andre forhold, som fødevarer fra Californien eller laver udregninger ud fra udenlandske modeller, som ikke gælder i Danmark. 

I Danmark udregner og viser vi de tal, som kroppen optager, og når det kommer til kulhydrater, findes der intet netto eller brutto kulhydrater. Kulhydrater du ser, er dem du optager. 

Hvordan laver Ketoliv sin ernæringsberegning

1. Vi udregner først den samlede mængde næring i retten.
2. Derefter vurderer vi, hvor mange personer denne ret er til. Vi ved, at dette tal varierer lidt, men vi har nu flere års erfaring i at vurdere dette for vores brugere, så vi mener, at vi rammer rigtigt 99,9% af tiden.
3. Vi dividere det samlede antal næring med antal personer
4. Tallet du ser, er indholdet for retten per person

Et eksempel på en næringsudregning

One pot kødboller med zucchini nudler

Retten har en række ingredienser, og disse udregner vi hver i sæt næringsindholdet på. Detefter plusser vi det hele sammen.
Retten har samlet set: 1090 Kalorier, 26 gram kulhydrater, 19 gram protein, 42 gram fedt, 3 gram kostfibre. 

Vi har lavet retten, og vurderer, at den rækker til, at 2 personer kan spise sig mæt. Vi dividerer derfor ernæringsindholdet med 2 personer.

Næringsindhold per person for denne ret:
Kalorier: 545kcal
Kulhydrater: 13g
Protein: 19g
Fedt: 42g
Fiber: 3g
Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at give feedback. Sorry

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os