Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

Du kan nemt afmelde dit abonnement ved Ketoliv. Vi værtsætter gennemsigtighed og værdi utrolig højt, og det er netop en af grundene til, at vi faktisk ikke gider have dine penge, hvis ikke du mener, at vores produkt er fedt. Det er misledende for os, hvis vi får penge for et produkt du ikke vil have, og så vil vi hellere fokusere på at lave et bedre produkt, som du er tilfreds med, og som du ønsker at betale for.

Efter udmeldelsen modtager du en bekræftigelse på din opsigelse, og vi modtager den faktisk også, så hvis noget skulle gå galt et sted, så har vi begge en bekræftigelse på, at du er afmeldt.

Afmeld abonnement fra computer

1. Logge ind på www.ketoliv.dk
2. Klik på burger-ikonet i højre side af menuen
3. Klik på "Min konto / Abonnement"
3. Klik "Se mere" ved det pågældende abonnement
4. Klik "Opsig abonnementet"

Afmeld abonnement fra mobil enhed

1. Logge ind på www.ketoliv.dk
2. Klik ikonet for indstillinger i højre side af menuen i bunden
3. Klik på "Se mere" ved det pågældende abonnement
4. Klik på "Opsig abonnementet"